Anda Adam Cu Noul Iubit | Anda Adam și Noul Iubit Ipostaze Incendiare Cum S Au Fotografiat Cei Doi Radio Impuls

Mai mult nici artista nu se mai poate abține și a postat o fotografie în care apare în. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener.


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera

Se marita din nou dar nici nu a divortat de fostul sau sot.

Anda adam cu noul iubit. Viața Andei Adam s-a schimbat în mod neașteptat în ultimele luni căci iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. Anda Adam în tandrețuri cu noul său iubit Adi Minune în compania unor dive sexy Oana Zăvoranu la masă cu Ilie Năstase. După doar câteva luni de relație cu iubitul să apropiații deja îi văd împreună în fața altarului.

Recent avea să recunoască faptul că nu-i merge așa de bine. Are tot dreptul și merită orice își dorește. De cateva saptamani artista deja nu se mai fereste cu noua ei relatie si se afiseaza in ipostaze tot mai tandre cu actualul ei partener.

Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele. Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit. îmbrățișați în timp ce se sărută sau în alte momente afaceristul se mândrește cu partenera lui.

Mai mult se pare ca relatia lor este una atat de serioasa ca vedeta a si fost ceruta in casatorie de afaceristul. Anda Adam nu se mai ascunde. Sunt câteva luni de când showbiz-ul vorbește despre problemele din mariajul Andei Adam dar cântăreața a evitat de fiecare dată elegant subiectul.

Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Te iubesc cu adevărat femeie minunată și unică. Anda Adam a dat vestea cea mare.

Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci.

Cine e iubitul Andei Adam. El este noul iubit al Andei Adam. Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ cât și un copil din acea căsătorie.

Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Anda Adam a făcut anunțul cel mare. Anda Adam are un nou iubit.

Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită. Cred că acum este și puțin dezorientată și oricum trecem cu toții printr-o perioadă dificilă dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Mai notează că Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce era încă măritată.

Reacția lui nu a întârziat să apară motiv pentru care și-a complimentat iubita pe măsură. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. Anda Adam a primit deja inelul mult dorit.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni. Artista s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Httpbitly370yBVNhttpswwwvivarovedete-si-evenimenteanda-adam-se-saruta-cu-noul-iubit-2707925Anda Adam a decis să nu.

Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener. Fanii artistei l-au poreclit imediat pe noul iubit Aquaman de România Yosif fiind un tip musculos și cu trăsături asemănătoare cu cele ale actorului Jason Momoa. E căsătorit are un hotel și.

Sorin Niculescu a mai adăugat că Anda Adam e liberă să facă ce vrea și ce crede că este mai bine pentru viața ei. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată. Sunt cele mai tari imagini paparazzi.

Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în.

Vedeta este foarte îndrăgostită. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. Yosif Eudor Mohaci e din Arad dar a.

În urmă cu un an vedeta își lua adio de la fostul soț. Solista e pe punctul de a se căsători din nou. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în.

După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. Cine este bărbatul ce o face fericită. Solista e pe punctul de a se căsători din nou.

Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte. Aboneaza-te la canalul nostru. Anda Adam și noul său iubit au apărut în diverse ipostaze pe Instagram.

Anda Adam prima fotografie cu noul iubit.


Anda Adam S A Afișat In Brațele Noului Său Iubit Prima Imagine Cu Cei Doi Inima Mea Radio Impuls


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Detalii Din Povestea De Dragoste Dintre Anda Adam și Noul Ei Iubit Nu Mai Are Mult Pană La Nuntă


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Enlxekumibtrnm


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Bărbatul Este Căsătorit și Are Un Hotel


Anda Adam A Divorțat și Are Un Nou Iubit


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Noul Iubit Al Andei Adam și A Făcut Tatuajul Dragostei Are Pe Brat Inițialele Lor Click Mobile


Anda Adam Mai Indrăgostită Ca Niciodată De Noul Iubit Ce Tatuaj și A Făcut Artista Foto Spectacola Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam Răsfățată De Noul Său Iubit Cu O Vacanță De Fițe Pe Coasta De Azur Newsweek Romania


Anda Adam și Noul Iubit Ipostaze Incendiare Cum S Au Fotografiat Cei Doi Radio Impuls


Anda Adam Si A Dus Iubitul In Vacanta Pe Banii Ei

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here