Anda Adam Iubit - Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Anda Adam a primit deja inelul mult dorit. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.


Cine Este Soțul Andei Adam Puțini știu Cu Ce Se Ocupă Sorin Andrei Nicolescu Impact

Celebrities că a primit inelul din partea noului ei iubit dar este prea scump așa că îl ține în seif.

Anda adam iubit. Anda Adam 41 de ani este una dintre concurentele noului sezon Bravo ai stil. Așa au trecut primele luni ale relației lor care acum se pare că a ajuns într-un punct foarte serios. După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine.

O sursă apropiată vedetei a vorbit chiar și despre o viitoare nuntă semn că totul este foarte serios pentru cei doi îndrăgostiți. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate. Plimbări nocturne cu bolidul artistei poze senzuale pe rețelele de socializare dar și escapade romantice la mare.

Anda Adam nu e încă divorțată dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios. Anda Adam a șocat pe toată lumea în timpul ultimei ediții a emisiunii Bravo. Cine este bărbatul misterios din viața artistei.

Anda Adam s-a logodit cu noul iubit. Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit.

Anda Adam noi imagini după ce și-a asumat relația cu noul iubit. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. CANCANRO vă prezintă imagini incendiare cu artista și actualul ei.

Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget. Bomba sexy s-a giugiulit non-stop cu noul iubit musculos în văzul lumii abuzând de atingeri şi săruturi interzise. Fanii artistei l-au poreclit imediat pe noul iubit Aquaman de România Yosif fiind un tip musculos și cu trăsături asemănătoare cu cele ale actorului Jason Momoa.

În cea mai recentă ediție a emisiunii TV solista a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei Yosif Eudor Mohaci. Ai stil unde a dezvăluit că Yosif a cerut-o de soție cu un inel foarte scump. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i.

Cine este noul iubit al Andei Adam S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul asta mai ales după ce în presă au apărut mesaje de amenințare pe care. În fiecare episod al show-ului. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.

Anda Adam a preferat să fie discretă în ceea ce privește planurile sale de viitor și identitatea iubitului său dar iată că prietenii i-au dat de gol. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea era încă măritată. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni.

Anda Adam a dezvăluit în cadrul emisiunii Bravo ai stil. Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline.

Anda Adam are un nou iubit. E prea scump Gheorghe Hagi spune că s-a. Anda Adam a făcut anunțul cel mare.

Artista este acum într-o relație cu un. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit.

Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe contul de socializare zilele trecute. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună.

Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ cât și un copil din acea căsătorie. Bomba sexy s-a giugiulit non-stop cu noul iubit musculos în văzul lumii abuzând de atingeri şi săruturi interzise. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit. Anda Adam 41 de ani şi noul iubit nu se mai ferescCei doi îndrăgostiţi care formează cuplul verii au dat un show fierbinte în weekend pe plaja de la Mamaia. Mai notează că Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce era încă măritată.

Recent cântăreața a profitat de temperaturile ridicate și a plecat alături de afaceristul orădean pe litoralul românesc. Anda Adam 41 de ani şi noul iubit nu se mai ferescCei doi îndrăgostiţi care formează cuplul verii au dat un show fierbinte în weekend pe plaja de la Mamaia. Relația dintre Anda Adam și iubitul ei Yosif Eudor Mohaci merge însă ca pe roate iar nunta bate la ușă.

Cine e iubitul Andei Adam. Anda Adam nu se mai ascunde. Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din Cluj care ar avea și un hotel într-o.

Artista s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci. Totuși relația lor este din ce în ce mai serioasă și a evoluat rapid. Yosif Eudor Mohaci e din Arad dar a stat și în Elveţia şi în Franţa.

Chiar dacă Anda Adam este în plin divorț cu fostul ei soț Sorin Nicolescu acesta nu s-a sfiit să dea frâu liber sentimentelor pentru noul ei iubit.


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam Răsfățată De Noul Său Iubit Cu O Vacanță De Fițe Pe Coasta De Azur Newsweek Romania


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Noul Iubit Al Andei Adam Vs Victor Slav Care E Mai Hot Adpm


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam S A Afișat In Brațele Noului Său Iubit Prima Imagine Cu Cei Doi Inima Mea Radio Impuls


7y Sjonobhsvsm


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Enlxekumibtrnm


Noul Iubit Al Andei Adam și A Făcut Tatuajul Dragostei Are Pe Brat Inițialele Lor Click Mobile


Anda Adam Facebook


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam Nu și Mai Ascunde Iubitul A Postat Mai Multe Imagini Alături De El

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here