Anda Adam Noul Iubit | Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea

CANCANRO vă prezintă imagini incendiare cu artista și actualul ei. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci scrie clickro.


Noul Iubit Al Andei Adam Vs Victor Slav Care E Mai Hot Adpm

Concurenta de la Bravo ai stil a ținut totul secret.

Anda adam noul iubit. Anda Adam prima fotografie cu noul iubit. Anda Adam o dă pe franceză de dragul noului iubit. Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste.

Artista a surprins când s-a afișat cu actualul partener de viață pentru că toată lumea știa că este căsătorită cu Sorin Nicolescu bărbatul cu care are și o fetiță. Anda Adam a dezvăluit în cadrul emisiunii Bravo ai stil. Ce detaliu s-a aflat despre iubitul Andei Adam.

Anda Adam s-a logodit. Uluitor cum arata inelul de logodna primit de la noul iubit. Bianca Comănici și-a găsit liniștea.

Cine e noul iubit al Andei Adam. Ce detaliu s-a aflat despre noul iubit al celebrei cântărețe. Recent avea să recunoască faptul că nu-i merge așa de bine.

Chiar și afaceristul a publicat o serie de fotografii cu el. În cadrul ediției de joi seară a show-ului Bravo ai stil. Fanii artistei l-au poreclit imediat pe noul iubit Aquaman de România Yosif fiind un tip musculos și cu trăsături.

Prima postare cu Anda a făcut-o în data de 26 iunie la 10 zile după ce și-a deschis contul. Bianca Comănici dezvăluiri despre noul iubit Bianca Comănici a fost extrem de îndrăgită de fani în. Bruneta trăiește clipe minunate alături de noul iubit misterios.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze de cuplu și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Anda Adam trăieşte o dragoste nebună după despărţirea de soţul ei Sorin. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci.

Că e și foarte. Bomba sexy s-a giugiulit non-stop cu noul iubit musculos în văzul lumii abuzând de atingeri şi săruturi interzise. Sunt câteva luni de când showbiz-ul vorbește despre problemele din mariajul Andei Adam dar cântăreața a evitat de fiecare dată elegant subiectul.

Până de curând despre noul iubit al Andei Adam nu se știau multe. Te iubesc cu adevărat femeie minunată și unică. Anda Adam 41 de ani şi noul iubit nu se mai ferescCei doi îndrăgostiţi care formează cuplul verii au dat un show fierbinte în weekend pe plaja de la Mamaia.

Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ cât și un copil din acea căsătorie. Deși și-ar fi dorit să se mândrească cu bijuteria primită artista preferă să o păstreze într-un loc sigur căci valoarea ei este una impresionantă. Chiar dacă are un cont privat de Instagram.

Solista e pe punctul de a se căsători din nou. După ce prima imagine cu cei doi îndrăgostiți a făcut valuri în presă Anda Adam nu se mai sfiește să arate cât de mult se iubește cu cel care i-a furat inima de curând. Anda Adam s-a afișat alături de noul ei partener.

Celebrities artista din România Anda Adam. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor. După despărțirea de Sorin Niculescu subiect care nu a fost confirmat nici de el dar nici de Anda Adam artista a apărut în brațele noului ei iubit.

Versurile piesei All my Love a lui John Legend este comentariul lăsat de bărbat. Actualul partener de viață al vedetei este Yosif. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i.

Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte. Plimbări nocturne cu bolidul artistei poze senzuale pe rețelele de socializare dar și escapade romantice la mare. Ce se știe despre noul iubit musculos și tatuat al Andei Adam.

Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Celebrities că a primit inelul din partea noului ei iubit dar este prea scump așa că îl ține în seif. Chiar dacă Anda Adam este în plin divorț cu fostul ei soț Sorin Nicolescu acesta nu s-a sfiit să dea frâu liber sentimentelor pentru noul ei iubit.

Reacția lui nu a întârziat să apară motiv pentru care și-a complimentat iubita pe măsură. Anda Adam 41 de ani şi noul iubit nu se mai ferescCei doi îndrăgostiţi care formează cuplul verii au dat un show fierbinte în weekend pe plaja de la Mamaia. Ai stil unde a dezvăluit că Yosif a cerut-o de soție cu un inel foarte scump.

Anda Adam nu se mai ascunde. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Bomba sexy s-a giugiulit non-stop cu noul iubit musculos în văzul lumii abuzând de atingeri şi săruturi interzise.

Anda Adam a surprins cu noua relație pe care a afișat-o la un timp scurt de la anunțul divorțului. Yosif și Anda nu-și mai ascund povestea de dragoste după ce soțul ei Sorin Nicolescu a confirmat separarea lor. De puțină vreme Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat misterios.

Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Anda Adam trăieşte o dragoste nebună după despărţirea de soţul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Anda Adam a șocat pe toată lumea în timpul ultimei ediții a emisiunii Bravo. Este atat de scump ca ii e frica sa il poarte. Noul iubit al Andei Adam e fericit de așa o relație și e mândru să distribuie imagini cu noua sa cucerire.

Aceasta s-a decis să le ofere fanilor câteva detalii despre bărbatul care o face fericită așa că mulți s-au bucurat pentru schimbările din viața ei. Artista este acum într-o relație cu un. E căsătorit are un hotel și.

Recent cântăreața a profitat de temperaturile ridicate și a plecat alături de afaceristul orădean pe litoralul românesc. El este noul iubit al Andei Adam. Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată.

Interpreta Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată.


Cine Este și Cu Ce Se Ocupă De Fapt Iubitul Andei Adam Bărbatul Are O Fetiță In Varstă De Cinci Ani Spynews Ro


Noul Iubit Al Andei Adam și A Făcut Tatuajul Dragostei Are Pe Brat Inițialele Lor Click Mobile


Cine Este Soțul Andei Adam Puțini știu Cu Ce Se Ocupă Sorin Andrei Nicolescu Impact


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Anda Adam Răsfățată De Noul Său Iubit Cu O Vacanță De Fițe Pe Coasta De Azur Newsweek Romania


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Detalii Din Povestea De Dragoste Dintre Anda Adam și Noul Ei Iubit Nu Mai Are Mult Pană La Nuntă


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here